Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

DEMORALIZE / MEDUSA’S WRATH / SOCIAL SCREAM – live @ Temple – Σάββατο 23 Νοεμβρίου

 


Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στο Temple, οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00, και τρία εξαιρετικά metal συγκροτήματα θα ανέβουν στη σκηνή για να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς fans του είδους.


Demoralize


Οι Demoralize, σχηματίστηκαν το 2016 στην Αθήνα και προσφέρουν ένα δυνατό μείγμα συμφωνικού metal με heavy και power επιρροές από μπάντες όπως οι Rhapsody και Nightwish. Το EP τους *The Dragons Call* εμπνέεται από φανταστικά σύμπαντα όπως το *Elder Scrolls*, ενώ η μπάντα ετοιμάζει τον πρώτο της δίσκο με νέα σύνθεση.




Medusas Wrath


Οι Medusas Wrath ιδρύθηκαν το 2019 και κινούνται στο ύφος του κλασικού heavy metal. Το πρώτο τους EP *Lifeless Void* κυκλοφόρησε το 2021, ενώ η μπάντα προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ τους το 2024. Η πορεία τους περιλαμβάνει εμφανίσεις σε διάφορες σκηνές της Αθήνας.



Social Scream


Οι Social Scream από τη Σπάρτη, είναι ενεργοί από το 2008 και ξεκίνησαν ως cover band, εξελισσόμενοι σε δημιουργική δύναμη στο χώρο του heavy metal. Με έξι άλμπουμ στο ενεργητικό τους, το πιο πρόσφατο είναι το *Δεινόν Εστί* (2022), το οποίο αντικατοπτρίζει τις κοινωνικοπολιτικές ανησυχίες τους μέσω του σκοτεινού ήχου τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια: