Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Newcomer Band: BETTY THE RACCOON

 


Η ιδέα του ρακούν που γουστάρει να κλέβει φαί και να ροκάρει γεννήθηκε το 2017 όταν η Μπέτυ έψαχνε άτομα με την ίδια αγάπη για το φαγητό και την ροκ μουσική. Το σπίτι της μπάντας, το μαγικό δάσος της Thessa, βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.


Όταν το υλικό τον τραγουδιών τελειοποιήθηκε, η Μπέτυ μαζί με την Πέγκυ στην κιθάρα, την Καλλιόπη στo μπάσο και τον Κόκυ στα ντραμς μπήκαν στο στούντιο τον Οκτώβρη του 2018 για να ηχογραφήσουν το πρώτο μέρος του πρώτου δίσκου τους ονόματι “Between Mud and Sunshine”. To βίντεο για το single “Shiver” κυκλοφόρησε στις 1η Δεκεμβρίου ενώ ο δίσκος κυκλοφόρησε στις 5 Δεκέμβρη του 2019 συνοδευόμενος από ένα release party το οποίο μέσα σε όλα παρείχε και φαγητό φτιαγμένο επί τόπου από τον Σύλλογο Μανιταρόφιλων Ελλάδος.


To πρώτο μέρος, το οποίο ονομάστηκε Sunshine, κέρδισε την προσοχή αρκετών μουσικόφιλων με την εκρηκτική του μίξη απο βαριές κιθάρες και έντονα μελωδικές φωνές όπου μαζί με ένα δεμένο rhythm section δημιούργησε σε μικρό χρονικό διάστημα πιστούς φαν.



Το 2020, η μπάντα μπήκε στο στούντιο να ηχογραφήσει το δεύτερο μέρος του “Between Mud and Sunshine” που θα ονομαστεί “Mud”. To Μάρτιο του 2021 κυκλοφόρησαν το βίντεοκλιπ για τον κομμάτι “5am”.



Το 2021 η μπάντα στοχεύει να ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του δεύτερου μέρους του δίσκου “Between Mud and Sunshine” και να δώσει όσες περισσότερες συναυλίες μπορεί για την προώθηση του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: