Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: CLEAVERCULT

 


Genre: Brutal Death Metal


Country: Greece


Questions by: Nick Parastatidis


Answers by: CLEAVERCULT


Site: Facebook


1. Θα ξεκινήσουμε με τη συναυλία στις 18 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Θα είναι η πρώτη σας ως CLEAVERCULT; Τι προσδοκίες έχετε από το live αυτό;


Καταρχάς Καλησπέρα, όχι δεν είναι το πρώτο μας live ως CLEAVERCULT,Οι προσδοκίες μας είναι να μας γνωρίσει περισσότερος κόσμος και να ακουστούν τα κομμάτια μας.


2. Υποθέτω ότι θα είστε το συγκρότημα που θα ανοίξει το event. Υπάρχει το άγχος ότι θα είστε οι πρώτοι; Πως το διαχειρίζεστε αυτό;


Ναι είμαστε αυτοί που θα ανοίξουν το event,πάντα υπάρχει λίγο άγχος είτε είμαστε πρώτοι είτε τελευταίοι. Δεν υπάρχει διαχείριση το άγχος φεύγει μετά το πρώτο κομμάτι που παίζουμε.


3. Έχετε ακούσει την μουσική των METHEDRAS και PIRANHA; Ποια η άποψή σας και ποια είναι πιο κοντά στο γούστο σας;


Όχι δεν έχω ακούσει ούτε τους METHEDRAS ούτε τους PIRANHA,οπότε δεν έχω κάποια άποψη ούτε μπορώ να πω ποια είναι πιο κοντά στο γούστο μου.


4. Το 2022 κυκλοφορήσατε το ντεμπούτο σας με τίτλο «Salvation Is the Cleaver». Πως νιώθετε για τον δίσκο αυτό τώρα που έχουν περάσει 2 χρόνια από την κυκλοφορία του; Ποια η αντίδραση του κόσμου σ’ αυτόν;


Ακόμα νιώθω πολύ χαρούμενος για το album που έχουμε βγάλει, το έχουμε αγαπήσει όλοι μας. Νομίζω η αντίδραση του κόσμου είναι ότι το γούσταρε το πρώτο μας album,βάσει με τα σχόλια που βλέπαμε και αυτά που μας έλεγαν.



5. Κυκλοφορήσατε την ως άνω δουλειά από μόνοι σας. Πως οδηγηθήκατε στην επιλογή αυτή; Ποιες οι εμπειρίες που κερδίσατε;


Οδηγηθήκαμε στην επιλογή αυτή διότι δεν βρίσκαμε ανταπόκριση από κάποια εταιρεία και αποφασίσαμε να το κυκλοφορήσουμε μόνοι μας με την βοήθεια της HELLENIC METAL WORLD και τους ευχαριστούμε πολύ. Η εμπειρία είναι το πάθος για την μουσική και όταν θες κάτι το κάνεις.


6. Ως brutal death metal μπάντα ασχολείστε στιχουργικά με ακραίο περιεχόμενο. Είχατε ποτέ προβλήματα σχετικά με το θέμα αυτό ή τελικά ο κόσμος έχει συνηθίσει το «ακραίο»;


Όχι δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με το θέμα αυτό τουλάχιστον δεν μας το έχει πει κανείς, νομίζω ο κόσμος έχει συνηθίσει το ακραίο.


7. Μπορείτε να μας πείτε λίγα λόγια για τη διαδικασία σύνθεσης των τραγουδιών σας; Ξεκινάτε από τη μουσική ή τους στίχους;


Τίποτα από τα δύο, γράφω αρκετά κομμάτια για να υπάρχουν, ο Νίκος (κιθάρα) γράφει μουσική και όταν τα κομμάτια είναι έτοιμα (με μπάσο και ντραμς εννοώ) μου τα στέλνουν και εγώ ταιριάζω τους στίχους. Κάπως έτσι γίνεται για να καταλάβεις.


8. Τι θέλετε να πετύχετε μέσω της μουσικής σας; Θέλετε να περάσετε κάποια μηνύματα στο κοινό σας μέσω αυτής;


Μέσω της μουσικής μας θέλουμε να περάσουμε μηνύματα όπως:παιδεραστία,γυναικοκτονία,bullying για να υπάρξουν και οι αντίστοιχες τιμωρίες.



9. Ποιοι είναι οι στόχοι σας για το μέλλον της μπάντας; Τι φιλοδοξείτε να πετύχετε τα επόμενα χρόνια;


Οι στόχοι μας για το μέλλον είναι να κάνουμε περισσότερα album και συναυλίες. Φιλοδοξούμε για τα επόμενα χρόνια να αποκτήσουμε περισσότερο κοινό και να συνεργαστούμε με κάποια εταιρεία.


10. Κλείνοντας τη συνέντευξη θα ήθελα να μου πείτε το περιμένετε εσείς από τον κόσμο που θα έρθει στο live στις 18 Οκτωβρίου…


Περιμένουμε να δούμε την ανταπόκριση του κόσμου προς εμάς, ελπίζουμε να αρέσουμε στον κόσμο και να γουστάρουν με  τα κομμάτια μας. Ευχαριστούμε πολύ για την συνέντευξη,STAY BRUTAL.


Δεν υπάρχουν σχόλια: