Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

GANZI GUN + NEGATIVE CONTRAST live @ ΊΛΙΟΝ Plus – Σάββατο 24 Φεβρουαρίου

 


Η συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2024 στο Ilion Plus σηματοδοτεί την έναρξη της νέας χρονιάς με τους Ganzi Gun και τους Negative Contrast. Οι Ganzi Gun, πενταμελές σχήμα από την Αθήνα, παρουσιάζουν ένα γεμάτο setlist με νέες εκπλήξεις, κινούμενοι στο χώρο του μοντέρνου Αμερικάνικου heavy rock. Με επιρροές από σύγχρονα σχήματα και μεγάλα ονόματα όπως οι Metallica, οι Ganzi Gun έχουν κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ, το "Welcome to the Show" το 2015 και το "Time Is Now" το 2020.


Επίσης, στη σκηνή θα βρίσκονται οι progressive rock/metalers Negative Contrast, μια μπάντα που δημιουργήθηκε το 2016 και κινείται στο φάσμα του ατμοσφαιρικού progressive rock/metal. Με ένα άλμπουμ το 2019 και ένα EP με τίτλο "Outcast" το 2022, οι Negative Contrast έχουν επίσης συμπεριληφθεί σε διάφορες συλλογές και κυκλοφορήσεις, ανανεώνοντας συνεχώς τον ήχο τους.


Η συναυλία θα λάβει χώρα στο Ilion Plus στις 24 Φεβρουαρίου, με έναρξη στις 21:30 και εισιτήρια στα 10 ευρώ, ενώ μπορούν να αγοραστούν είτε ηλεκτρονικά εξαρχής είτε φυσικά στον τόπο της εκδήλωσης. Η συναυλία υπόσχεται ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα για το 2024, με πολλές μουσικές εκπλήξεις και ενέργεια από τις δύο ενδιαφέρουσες μπάντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: